Gépszállítás Székesfehérvár

Abban az esetbe is számíthat ránk, ha gépszállításról, vagy bármilyen, nem feltétlenül meghibásodás okán történő, speciális jármű-, eszközszállításról van szó. A különféle gépek (targoncák, földmunkálatoknál használatos gépek, aszfaltozó gépek, daruk, úthengerek) szállítása speciális munkafolyamatokat és felkészült, tapasztalt munkaerőt igényel. Nem elég csupán olyan járművet beszerezni, amely teherbírását tekintve megfelelő a munkára. Ez nagyon fontos ugyan, nyilvánvalóan nélkülözhetetlen, de önmagában nem elegendő. A gépek mozgatásához, illetve a szállítófelületre való elhelyezéséhez és biztonságos rögzítéséhez profi kollégákra van szükség, s nem mellesleg egy sor kiegészítő eszközhöz (rámpák, esetleg daru, stb.).

Fontos megemlíteni azt is, hogy közúton csupán szigorú Európai Uniós szabványoknak és előírásoknak megfelelő módon lehetséges a gépszállítás (amiképpen az autómentés során történő járműszállítás is).

Ne bízza a feladatot olyan cégre, amely nem rendelkezik egyértelműen és bizonyíthatóan a megfelelő papírokkal, igazolványokkal és engedélyekkel!

Gépszállítás Székesfehérvár

Gépszállítás Székesfehérvár